LeTV Le 1 Pro gata de debut internaţional; Încă un super smartphone cu 4 GB RAM gata de lansare

1.739 ori
<b>LeTV Le 1 Pro gata de debut internaţional; Încă un super smartphone cu 4 GB RAM gata de lansare</b>LeTV Le 1 Pro este un smartphone cu dotări de top, care debuta &icirc;n China &icirc;n această vară şi acum se pare că e gata de debutul sau internaţional. Terminalul costă 329 dolari la retailerii din China şi vine cu 4 GB RAM şi port USB Type...

LeTV Le 1 Pro este un smartphone cu dotări de top, care debuta în China în această vară şi acum se pare că e gata de debutul sau internaţional. Terminalul costă 329 dolari la retailerii din China şi vine cu 4 GB RAM şi port USB Type C.

Designul sau este foarte arătos, cu muchii foarte înguste ale ecranului sau Quad HD. Terminalul a primit deja certificarea FCC pe 30 septembrie şi vine cu suport LTE, WiFi dual band şi Android 5.0 la bord. LeTV Le 1 Pro are parte de un procesor Snapdragon 810 64 bit la interior, dar îngrijorarea mea este că e vorba de versiunea veche a lui S810, nu cea cu modificările termice.

Acest smartphone are o diagonală de 5.5 inch şi un panou Quad HD LCD produs de către Sharp la bord. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar în faţă una de 4 ultrapixeli. La interior avem şi 32 sau 64 GB stocare, pe lângă cei 4 GB RAM şi o baterie de 3000 mAh. Aflaţi că telefonul măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 177 de grame, deci e destul de masiv.

Corpul său e fabricat din aluminiu şi speram la un preţ la fel de accesibil ca în China pentru varianta internaţională.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×