LeTV Le 1 Pro gata de debut internaţional; Încă un super smartphone cu 4 GB RAM gata de lansare

1.778 ori
<b>LeTV Le 1 Pro gata de debut internaţional; Încă un super smartphone cu 4 GB RAM gata de lansare</b>LeTV Le 1 Pro este un smartphone cu dotări de top, care debuta &icirc;n China &icirc;n această vară şi acum se pare că e gata de debutul sau internaţional. Terminalul costă 329 dolari la retailerii din China şi vine cu 4 GB RAM şi port USB Type...

LeTV Le 1 Pro este un smartphone cu dotări de top, care debuta în China în această vară şi acum se pare că e gata de debutul sau internaţional. Terminalul costă 329 dolari la retailerii din China şi vine cu 4 GB RAM şi port USB Type C.

Designul sau este foarte arătos, cu muchii foarte înguste ale ecranului sau Quad HD. Terminalul a primit deja certificarea FCC pe 30 septembrie şi vine cu suport LTE, WiFi dual band şi Android 5.0 la bord. LeTV Le 1 Pro are parte de un procesor Snapdragon 810 64 bit la interior, dar îngrijorarea mea este că e vorba de versiunea veche a lui S810, nu cea cu modificările termice.

Acest smartphone are o diagonală de 5.5 inch şi un panou Quad HD LCD produs de către Sharp la bord. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar în faţă una de 4 ultrapixeli. La interior avem şi 32 sau 64 GB stocare, pe lângă cei 4 GB RAM şi o baterie de 3000 mAh. Aflaţi că telefonul măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 177 de grame, deci e destul de masiv.

Corpul său e fabricat din aluminiu şi speram la un preţ la fel de accesibil ca în China pentru varianta internaţională.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×