Samsung Galaxy S III actualizat la Android 4.3 Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.675 ori
<b>Samsung Galaxy S III actualizat la Android 4.3 Jelly Bean</b>Cu câteva zile în urma ajungea pe web un release neoficial de Android 4.3 pentru Galaxy S III, iar acum avem parte de software-ul oficial, disponibil pe varianta GT-I9300 a terminalului. Detalii aflați mai jos. &nbsp; Samsung a oferit și actualizarea...

Cu câteva zile în urma ajungea pe web un release neoficial de Android 4.3 pentru Galaxy S III, iar acum avem parte de software-ul oficial, disponibil pe varianta GT-I9300 a terminalului. Detalii aflați mai jos.

Samsung a oferit și actualizarea la Android 4.3 pe Galaxy S4 cu ceva timp în urmă și trebuie menționat că Galaxy S III și Note II nu au fost actualizate la Android 4.2, făcând saltul direct la 4.3. Astfel, impactul actualizării la Android 4.3 pe S III e cu atât mai mare, de vreme ce noul firmware aduce o schimbare de interfață și chiar și aplicația de setări a fost modificată, cu un UI pe bază de taburi.

Au fost păstrate launcherul și widgeturile originale de pe Galaxy S III, ceea ce nu prea ne încânta, de vreme ce nu le-am apreciat nici in review-ul de acum un an. Samsung nu a integrat funcția de securitate, anti phishing și anti hack Knox, atât de apreciată pe Galaxy Note 3. Actualizarea despre care am scris mai sus aduce pe Galaxy S III și suport pentru Galaxy Gear, o nouă tastatura virtuală, drivere noi pentru GPU, lockscreen nou cu widgeturi suportate, funcția Daydream, notificări cu care se poate interacționa și multe altele.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×