Samsung Galaxy S III actualizat la Android 4.3 Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.694 ori
<b>Samsung Galaxy S III actualizat la Android 4.3 Jelly Bean</b>Cu câteva zile în urma ajungea pe web un release neoficial de Android 4.3 pentru Galaxy S III, iar acum avem parte de software-ul oficial, disponibil pe varianta GT-I9300 a terminalului. Detalii aflați mai jos. &nbsp; Samsung a oferit și actualizarea...

Cu câteva zile în urma ajungea pe web un release neoficial de Android 4.3 pentru Galaxy S III, iar acum avem parte de software-ul oficial, disponibil pe varianta GT-I9300 a terminalului. Detalii aflați mai jos.

Samsung a oferit și actualizarea la Android 4.3 pe Galaxy S4 cu ceva timp în urmă și trebuie menționat că Galaxy S III și Note II nu au fost actualizate la Android 4.2, făcând saltul direct la 4.3. Astfel, impactul actualizării la Android 4.3 pe S III e cu atât mai mare, de vreme ce noul firmware aduce o schimbare de interfață și chiar și aplicația de setări a fost modificată, cu un UI pe bază de taburi.

Au fost păstrate launcherul și widgeturile originale de pe Galaxy S III, ceea ce nu prea ne încânta, de vreme ce nu le-am apreciat nici in review-ul de acum un an. Samsung nu a integrat funcția de securitate, anti phishing și anti hack Knox, atât de apreciată pe Galaxy Note 3. Actualizarea despre care am scris mai sus aduce pe Galaxy S III și suport pentru Galaxy Gear, o nouă tastatura virtuală, drivere noi pentru GPU, lockscreen nou cu widgeturi suportate, funcția Daydream, notificări cu care se poate interacționa și multe altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×