Compania americană Yezz anunță lansarea a două noi terminale Windows Phone 8.1 de buget

1.120 ori
<b>Compania americană Yezz anunță lansarea a două noi terminale Windows Phone 8.1 de buget</b>Deși Yezz nu este un brand foarte cunoscut, acesta a reușit să ajungă și la noi pe plan local prin intermediul rețelei de magazine Internity ce comercializează în acest moment câteva smartphone-uri Yezz cu dotări destul de atractive. în cursul...

Deși Yezz nu este un brand foarte cunoscut, acesta a reușit să ajungă și la noi pe plan local prin intermediul rețelei de magazine Internity ce comercializează în acest moment câteva smartphone-uri Yezz cu dotări destul de atractive. în cursul zilei de ieri, compania în cauză a anunțat lansarea a două noi terminale Windows Phone 8.1, device-uri ce ar putea ajunge și în România în curând.

Primul dintre acestea se numește Yezz Billy 4.7, care după cum sugerează și numele reușește să ofere un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon și o cameră foto principală de 13.1 megapixeli. Acesta mai aduce la pachet sloturi dual-SIM, conectivitate 4G, carcase multicolore ce pot fi schimbate cu ușurință și o grosime de doar 7.2 mm. Yezz Billy 4.7 va fi sosi la sfârșitul lunii mai la un preț de doar 249$ pe piața din Europa și America Latină.

Celălalt model este numit Yezz Billy 4.0 și aduce un display de 4 inch, un procesor quad-core și o cameră foto de 8 megapixeli. Acest device va avea un preț mult mai mic, de doar 139$. Ambele smartphone-uri Yezz vor fi lansate exclusiv în luna iunie prin intermediul Amazon. V-ați cumpăra un smartphone Yezz cu Windows Phone 8.1?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×