ZTE pregătește o nouă interfață pentru terminalele sale Android: MiFavor UI 3.0; Iată capturi din versiunea beta!

Autor:  | Publicat în:  ZTE 1.732 ori
<b>ZTE pregătește o nouă interfață pentru terminalele sale Android: MiFavor UI 3.0; Iată capturi din versiunea beta!</b>După Huawei, Meizu și Xiaomi e rândul celor de la ZTE să treacă la o nouă interfața minimalista și plată pe terminalele lor Android. Pe numele său MiFavor UI 3.0, nouă interfața ZTE poate fi admirată în imaginile de mai jos. &nbsp;...

După Huawei, Meizu și Xiaomi e rândul celor de la ZTE să treacă la o nouă interfața minimalista și plată pe terminalele lor Android. Pe numele său MiFavor UI 3.0, nouă interfața ZTE poate fi admirată în imaginile de mai jos.

Deocamdată e vorba despre un pachet software beta, care poate fi descărcat de aici (cod e35b) sau de aici (cod 5988). Acest UI este plat și vine cu mai multă customizabilitate decât până acum, permițând alegerea iconului pentru fiecare aplicație. Dacă restul interfatelor plate de pe telefoanele din China au inclus culori șterse odată cu trecerea la o abordare minimalista, ZTE a păstrat și culorile, din fericire.

 MiFavor UI 3.0

Dialerul și zona de apelare aduc cu cele de pe iOS, iar launcherul e totuși puțin cam prea jucăuș pentru gusturile mele. Puteți personaliza atât wallpaperul, cât și tranzițiile, iconurile, nuanțele speciale în zona MiColor și alte aspecte, cu sute de combinații disponibile. Zona de notificări are un colorit foarte interesant, iar notificările ce apar în partea superioară a ecranului în vreme ce sunteți într-un joc sau aplicație au dimensiuni mai mari decat pe alte ROM-uri.

Există și o unealtă de editare foto inclusă la pachet, dar și o aplicație meteo, una de ghidare navigationala și o nouă aplicație camera cu opțiuni că ISO, expunere, balans de alb, orientare, grila, panorama, Beauty și altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×