Companiile chineze producătoare de smartphone-uri nu Își vor putea Îndeplini estimările de vânzări pentru anul 2014

1.025 ori
<b>Companiile chineze producătoare de smartphone-uri nu Își vor putea Îndeplini estimările de vânzări pentru anul 2014</b>Potrivit unui raport recent al celor de la DigiTimes, echipă de editori ce a vizitat în mod special China în lunile august, respectiv septembrie, a ieșit la iveală faptul că o mare parte dintre companiile de origine chineză producătoare de...

Potrivit unui raport recent al celor de la DigiTimes, echipă de editori ce a vizitat în mod special China în lunile august, respectiv septembrie, a ieșit la iveală faptul că o mare parte dintre companiile de origine chineză producătoare de smartphone-uri 4G nu își vor putea îndeplini estimările de vânzări pentru anul în curs, cu toate că odată cu debutul 4G se așteptau vânzări impresionante.

De asemenea, DigiTimes estimează faptul că vânzările unor astfel de produse nu vor putea fi schimbate nici de eventuale promoții practicate de către vânzători. Printre principalii producători chinezi ce au fost luați în vizor de către DigiTimes s-au numărat companii ca și Coolpad, Lenovo, sau Xiaomi.

Aflăm că cei de la Coolpad și-au transformat întreaga linie de producție la începutul acestui an pentru a suporta fabricarea de terminale 4G. Astfel, datorită dezvoltării unui număr mare de astfel de smartphone-uri, Coolpad s-a ales doar cu un stoc uriaș de terminale, în timp ce vânzările au scăzut încă din trimestrul 3.

în schimb, Lenovo, producător ce a început să vină cu soluții 4G pe piață din trimestrul 2, a avut probleme cu terminalele 3G deja rămase în stoc, problem ce a contribuit la o vânzare slabă de smartphone-uri cu chip-uri 4G. De asemenea, și cei de la Xiaomi s-au confruntat cu o cerere redusă de smartphone-uri 4G în cel de-al treilea trimestru. Astfel, aflăm că toate cele 3 companii menționate mai sus nu își vor putea îndeplini estimările de vânzări pentru 2014, situație în care probabil se mai află și alți producători.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×