Sony Xperia Z3X apare În benchmarkul AnTuTu cu super specificații: 4 GB RAM și procesor Snadpragon 810

2.618 ori
<b>Sony Xperia Z3X apare În benchmarkul AnTuTu cu super specificații: 4 GB RAM și procesor Snadpragon 810</b>Deși e ușor să falsifici un benchmark, hai să pornim de la premiza că acest leak e real. Mai jos vedem un rezultat în AnTuTu al unui nou telefon mobil Sony. E vorba despre Sony Xperia Z3X, care vine cu procesor Snapdragon 810 și 4 GB RAM. &nbsp;...

Deși e ușor să falsifici un benchmark, hai să pornim de la premiza că acest leak e real. Mai jos vedem un rezultat în AnTuTu al unui nou telefon mobil Sony. E vorba despre Sony Xperia Z3X, care vine cu procesor Snapdragon 810 și 4 GB RAM.

Acest model apăruse pe web cu câteva luni în urmă prin intermediul unei scăpări care detalia o cameră foarte puternică, de 22 de megapixeli. Acest model rulează Android 4.4.2, iar la bord avem și un GPU Adreno 430 și un display de 6.2 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Dacă mă întrebați pe mine, acesta îmi sună a urmaș pentru Xperia Z Ultra, care a fost un phablet foarte atractiv la vremea sa.

Sony Xperia Z3X

Pe lângă aceste dotări, se pare că terminalul ar avea un senzor de 2/3 inch și o serie de atașamente speciale pentru captura foto. Aparent acest handset poate deveni o cameră full frame, cu o lentile Zeiss cu deschidere F/1.8 și lungime focală de 35 mm. E realizabil acest concept? Cum vi se pare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×