Comparatie intre Palm Pre, iPhone, T-Mobile G1, BlackBerry si Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.469 ori
<b>Comparatie intre Palm Pre, iPhone, T-Mobile G1, BlackBerry si Windows Mobile</b>Cu cateva zile in urma Gizmodo posta o comparatie intre proaspat-anuntatul Palm Pre, iPhone si G1, urmand apoi ca MobileSpoon sa duca ideea la un nivel, adaugand comparatiei si terminale Windows Mobile si BlackBerry. Trecand direct la concluziile acestei...

Cu cateva zile in urma Gizmodo posta o comparatie intre proaspat-anuntatul Palm Pre, iPhone si G1, urmand apoi ca MobileSpoon sa duca ideea la un nivel, adaugand comparatiei si terminale Windows Mobile si BlackBerry.

Trecand direct la concluziile acestei analize, descoperim ca primul loc este ocupat de 2 categorii, Windows Mobile si Palm Pre. Cine ar fi crezut ca 2 vechi rivali, care in urma cu 10 ani soseau pe piata cu PDA-uri cu ecran verde se vor duela din nou in topul ierarhiei smartphone-urilor? Evident, totul este subiectiv, de vreme ce multi alti specialisti ar fi optat pentru BlackBerry, sau fashionistii pentru iPhone.

Ne surprinde ca "batranul" Windows Mobile inca poate lupta de la egal cu rivalii sai, in special datorita terminalelor pe care soseste acest OS, variate si care pot acoperi usor defectele sale. In ce priveste succesul teoretic al lui Palm Pre, in multi bloggeri si jurnalisti online se ascund fani Palm ai unor vremuri apuse, astfel ca Pre ar putea fi un adevarat hit.

Ce parere aveti? Preferati un Palm Pre si interfata sa inovatoare, un G1 dotat cu Android, un BlackBerry si functiile sale business, un iPhone si usurinta cu care puteti accesa functiile sale sau un terminal Windows Mobile si varietatea softurilor sale.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×