Nokia N79 soseste cu un sistem Polar de monitorizare a batailor inimii

2.771 ori
<b>Nokia N79 soseste cu un sistem Polar de monitorizare a batailor inimii</b>Nokia N79 este un handset axat pe functii multimedia, care ofera utilizatorilor sansa de a crea continuturi de calitate cu ajutorul camerei Carl Zeiss de 5 megapixeli, in vreme ce suporta si playbackul avansat al muzicii si clipurilor video. Iata ca...

Nokia N79 este un handset axat pe functii multimedia, care ofera utilizatorilor sansa de a crea continuturi de calitate cu ajutorul camerei Carl Zeiss de 5 megapixeli, in vreme ce suporta si playbackul avansat al muzicii si clipurilor video. Iata ca aceste functii nu sunt de ajuns si N79 tine sa devina popular printre adeptii unui stil de viata sanatos, telefonul sosind la pachet cu un sistem de monitorizare a batailor inimii.

Nokia N79 Active este insotit de un accesoriu Polar Bluetooth WearLink, care va monitoriza pulsul dumneavoastra, in timp ce faceti gimnastica sau alergati. Accesoriul va oferi feedback in timp real prin intermediul display-ului lui Nokia N79, iar pachetul "Active" cu care soseste telefonul include si o pereche de casti sport, o banda pentru atasarea gadgeturilor pe mana si un card microSD de 4 GB.

Handsetul Nokia isi pastreaza functiile high end, printre care si camera de 5 megapixeli anterior mentionata, GPS, radio FM si conectivitatea 3G, dar le adauga si un feature mai sanatos. Nokia N79 Active va sosi pe piata peste cateva luni la un pret de 375 de euro.

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×