iPad 2 va fi disponibil și Într-o variantă de culoare albă?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.164 ori
<b>iPad 2 va fi disponibil și Într-o variantă de culoare albă?</b>După ce am aruncat o privire pe site-urile specializate în știri despre produse Apple, am observat că se presupune existența unei versiuni de culoare albă a iPad 2. Se pare că terminalul ar putea fi disponibil la un moment dat și în acestă...

După ce am aruncat o privire pe site-urile specializate în știri despre produse Apple, am observat că se presupune existența unei versiuni de culoare albă a iPad 2. Se pare că terminalul ar putea fi disponibil la un moment dat și în acestă culoare, după cum s-a întâmplat nu cu mult timp în urmă cu iPhone 4. și imaginea de mai jos, publicată recent pe web este un indiciu în această privință, dar nu garantam că fotografia este reală sau ca iPad-ul alb va exista.

Să sperăm că asta nu va cauza întârzieri ale produsului, cum s-a întâmplat în cazul lui iPhone 4, deoarece culoarea carcasei telefonului în tandem cu reflexia blițului afectau calitatea fotografiilor realizate cu acesta.

între timp, aruncând o privire asupra centrului Yerba Buena din San Francisco, unde va avea loc evenimentul de lansare a lui iPad 2 de mâine, observăm un fundal foarte colorat. Adrian Boioglu ar putea să aibe dreptate când spune mai în glumă mai în serios că noul iPad va sosi "în toate culorile" curcubeului. La toate aceste întrebări și la multe alte nelămuriri (prezența camerelor pe iPad 2, procesorul A5 și mărimea ecranului) le vom afla răspunsul astăzi, odată cu anuntul oficial al noii tablete iPad.

[Mulțumim și lui Mihai pentru pont]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×