Conceptul P-Per ar putea fi cel mai bun telefon din lume (video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.210 ori
<b>Conceptul P-Per ar putea fi cel mai bun telefon din lume (video)</b>A crea un telefon cu touchscreen este o mare realizare, dar cand intreg terminalul pare invaluit in touchscreen-uri si hartie electronica atunci avem de-a face cu un handset incredibil. Urmariti conceptul in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru...

A crea un telefon cu touchscreen este o mare realizare, dar cand intreg terminalul pare invaluit in touchscreen-uri si hartie electronica atunci avem de-a face cu un handset incredibil. Urmariti conceptul in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video de prezentare:

Cei de la Chocolate Design Agency au produs acest concept P-Per folosind tehnologia din cadrul produsului E-Paper Slap Bracelet. P-Per este compus din doar 4 straturi de material si poseda display-uri organice, cate unul pe fiecare fateta. De asemenea conceptul este unul environmentally friendly, adica total nepoluant, iar hartia electronica implica o tehnologie care economiseste energie electrica.

Pe lista de specificatii a lui P-Per se afla o baterie Organic Radical si o interfata transparenta pentru camera. Cu toate aceste detalii, nu putem decat sa regretam faptul ca avem de-a face cu un concept, deocamdata. Sa fie acesta urmatorul pas in era touchscreen, o combinatie intre tehnologia touch si hartia electronica? Timpul ne va da raspunsul..

Clip
:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×