Conceptul P-Per ar putea fi cel mai bun telefon din lume (video)

2.270 ori
<b>Conceptul P-Per ar putea fi cel mai bun telefon din lume (video)</b>A crea un telefon cu touchscreen este o mare realizare, dar cand intreg terminalul pare invaluit in touchscreen-uri si hartie electronica atunci avem de-a face cu un handset incredibil. Urmariti conceptul in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru...

A crea un telefon cu touchscreen este o mare realizare, dar cand intreg terminalul pare invaluit in touchscreen-uri si hartie electronica atunci avem de-a face cu un handset incredibil. Urmariti conceptul in actiune dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip video de prezentare:

Cei de la Chocolate Design Agency au produs acest concept P-Per folosind tehnologia din cadrul produsului E-Paper Slap Bracelet. P-Per este compus din doar 4 straturi de material si poseda display-uri organice, cate unul pe fiecare fateta. De asemenea conceptul este unul environmentally friendly, adica total nepoluant, iar hartia electronica implica o tehnologie care economiseste energie electrica.

Pe lista de specificatii a lui P-Per se afla o baterie Organic Radical si o interfata transparenta pentru camera. Cu toate aceste detalii, nu putem decat sa regretam faptul ca avem de-a face cu un concept, deocamdata. Sa fie acesta urmatorul pas in era touchscreen, o combinatie intre tehnologia touch si hartia electronica? Timpul ne va da raspunsul..

Clip
:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×