Conferința Apple WWDC 2014 va avea loc Între 2 și 6 iunie; iOS 8 este așteptat atunci!

907 ori
<b>Conferința Apple WWDC 2014 va avea loc Între 2 și 6 iunie; iOS 8 este așteptat atunci!</b>Astăzi am aflat un reper important în viitorul apropiat al celor de la Apple și anume data la care va avea loc conferința WWDC 2014. Ea va fi ținută între 2 și 6 iunie în San Francisco în obișnuitul centru Moscone West. &nbsp; &nbsp; în mod...

Astăzi am aflat un reper important în viitorul apropiat al celor de la Apple și anume data la care va avea loc conferința WWDC 2014. Ea va fi ținută între 2 și 6 iunie în San Francisco în obișnuitul centru Moscone West.

în mod interesant, în acest an biletele la eveniment vor fi alocate în sistem loterie. Astfel, membrii programului iOS pentru Dezvoltatori, dezvoltatorii iOS Enterprise și cei din programul Mac Developer trebuie să se înregistreze pe site-ul Apple până pe 7 aprilie. Apoi, cu puțin noroc ei vor avea șansa de a plăti 1599 de dolari pentru un bilet WWDC, dacă sunt aleși.

Achizițiile biletelor vor trebui încheiate până pe 14 aprilie 2014. Există speculații că am putea să îl vedem deja pe iPhone 6 în iunie la conferință, deși ar fi cam devreme. în mod bizar și în ultimii ani au circulat zvonuri similare, dar Apple e tradiționalistă și preferă toamna pentru lansările hardware de câțiva ani.

în schimb sunt sigur că îl vom vedea pe iOS 8 la WWDC, eventual un iOS 7.5 cu îmbunătățiri mai mici aduse platformei decât ne așteptam. Nu excludem și un update pentru Mac-uri!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×