Windows Mobile 6.1 s-a lansat oficial, in varianta Standard si Professional

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.845 ori
<b>Windows Mobile 6.1 s-a lansat oficial, in varianta Standard si Professional</b>Microsoft a lansat in sfarsit mult-asteptatul update al sistemului de operare Windows Mobile, versiunea 6.1. Acest OS nu ofera schimbari majore fata de predecesorul sau, dar feature-urile noi merita mentionate. Dati click pe urmatoare imagine pentru a...

Microsoft a lansat in sfarsit mult-asteptatul update al sistemului de operare Windows Mobile, versiunea 6.1. Acest OS nu ofera schimbari majore fata de predecesorul sau, dar feature-urile noi merita mentionate. Dati click pe urmatoare imagine pentru a vedea varianta Standard a lui Windows Mobile 6.1 in actiune intr-un clip video:

Printre feature-urile cu care soseste Windows Mobile 6.1, varianta Standard se numara fonturi mai mari, ecran Home "Sliding Panel", functia "Zoom" in "Pocket Internet Explorer", functia "Copy/paste", noi meniuri "Clock" si "Alarm", un nou item "Managed Programs" si noi functii ale butonului Start. De asemenea noul OS, in varianta Standard va premite sa selectati mai multe mesaje simultan, sa creati threaduri, sa va semnati in emailuri cu "Sent from my Windows Mobile phone", in vreme ce counterul de caractere ramase se afla acum in bara titlu.

In ce priveste Windows Mobile 6.1, varianta Professional, aceasta poate fi admirata in imaginile urmatoare, dar si intr-un clip de prezentare, printr-un click pe imagini:

Windows Mobile 6.1

WM 6.1 Professional soseste cu feature-uri ca "Zoom Out" pentru Internet Explorer, convertirea lui "Text Size" in "Zoom Level", un Task Manager nativ mai bun si mai usor accesibil, un nou item "Managed Programs", care se ocupa de toate aplicatiile instalate prin Sys Admin si threaduri pentru SMS-uri. De asemenea, mesajele text trimise ca raspuns beneficiaza de o interfata in stil instant messaging, iar functia "Delete" sterge intregi conversatii.

Windows Mobile 6.1 nu poate fi cumparat, ci va sosi sub forma de update gratuit pentru fiecare terminal, prin grija respectivului producator. Printre telefoanele care vor primi astfel de update-uri sau vor include din start OS-ul se numara terminale ASUS (P320, ZX1, P560, M536, P527, P750, M930), terminale HTC  ( noul Dual Touch pentru SUA, AT&T Tilt, Touch, Mogul, TyTN II), terminale i-mate (8502, 9502, 8150, 6150), terminale Motorola (Moto Q9c, Moto Q9h), terminale Samsung (BlackJack II) si Toshiba (Portege G810 si G910).

Clip:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×