Consumatorii vor camere de calitate pe telefoanele mobile

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.456 ori
<b>Consumatorii vor camere de calitate pe telefoanele mobile</b>Un studio efectuat de Strategy Analytics Wireless Device Lab arata ca o camera digitala de calitate este principala caracteristica a unui telefon mobil pentru care consumatorii din SUA si Europa de Vest ar dori sa plateasca in plus. Aceasta descoperire...

Un studio efectuat de Strategy Analytics Wireless Device Lab arata ca o camera digitala de calitate este principala caracteristica a unui telefon mobil pentru care consumatorii din SUA si Europa de Vest ar dori sa plateasca in plus.

Aceasta descoperire este bazata pe un studiu efectuat pe un esantion format din 2800 de posesori de terminale mobile wireless din Statele Unite si Europa de Vest. In plus, utilizatorii s-au aratat dornici sa plateasca in plus si pentru o camera video performanta, un player audio si mai multa memorie externa.

Peste 60% din repondenti ar dori sa plateasca in plus pentru o camera de calitate, afirma Chris Shreiner, Senior User Experience Analyst la Strategy Analytics. Kevin Nolan, vicepresedinte al Strategy Analytics a afirmat ca pe langa dorinta publicului de a fotografia si filma la un nivel performant, consumatorii doresc si mai mult spatiu de stocare pentru continuturile rezultate.

Sursa: Cellular-news.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×