Pretul lui Nokia 5800 XpressMusic creste cu 150 de euro in Spania

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.588 ori
<b>Pretul lui Nokia 5800 XpressMusic creste cu 150 de euro in Spania</b>Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului in Romania este Nokia 5800 XpressMusic, primul handset muzical cu touchscreen al companiei finlandeze. Vestile nu sunt prea bune in legatura cu acesta, de vreme ce pretul sau tocmai a crescut cu 150 de...

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului in Romania este Nokia 5800 XpressMusic, primul handset muzical cu touchscreen al companiei finlandeze. Vestile nu sunt prea bune in legatura cu acesta, de vreme ce pretul sau tocmai a crescut cu 150 de euro, cel putin in Spania.

Este vorba despre optiunea de precomanda, care pana acum punea la dispozitie clientilor nerabdatori telefonul la pretul de 279 de euro pe site-ul spaniol al celor de la Nokia. Ei bine, Nokia 5800 XpressMusic poate fi acum achizitionat pentru 429 de euro de pe Nokia.es, crestere pusa pe seama scaderii puterii de cumparare a monedei europene si a crizei economice mondiale.

Diferenta de 150 de euro este esentiala pentru public, caci pana acum am fi putut cumpara atat un Nokia 5800 XpressMusic, cat si un smartphone decent cu abonament la pretul de 429 de euro, dar acum trebuie sa ne multumim cu telefonul finlandezilor. Se va aplica si in Romania un astfel de pret, avand in vedere ca de obicei suntem primii la acest capitol? Sa nu uitam ca este totusi vorba de jumatate din pretul unui XPERIA X1, alt terminal cu un pret exorbitant, care probabil va "lovi" piata noastra cu o suma mai mare.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×