Controlează iluminarea, termostatul, media playerele din casă cu ajutorul unui telefon Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.850 ori
<b>Controlează iluminarea, termostatul, media playerele din casă cu ajutorul unui telefon Android (Video)</b>Andreas, editor Pocketables a rămas fascinat de postarea unui developer pasionat Android de pe Reddit și a încercat un experiment similar. E vorba despre o aplicație pentru telefoanele Android, care permite controlul unui sistem automat asociat unei...

Andreas, editor Pocketables a rămas fascinat de postarea unui developer pasionat Android de pe Reddit și a încercat un experiment similar. E vorba despre o aplicație pentru telefoanele Android, care permite controlul unui sistem automat asociat unei case moderne.

Serviciul și sistemul poartă numele de Tasker și permit controlarea iluminării, încălzirii, televizorului și multiple alte funcții ale unui sistem de tip Home automation. Ideea este baza este să aveți un plugin AutoVoice și o aplicație că RemoteStick, plus câteva accesorii hardware. Spre exemplu, un magazin din Norvegia vinde un starter kit de Home Automation la prețul de 30 de dolari.

Asta presupune 3 receivere de integrat în perete și o telecomandă care le activează. Apoi aveți și conectori speciali wireless, senzori meteo, sisteme de conectare la iluminare și alte echipamente, care costă ceva mai mult. Marca de bază din aceste sisteme este Tellstick, brandul care produce gadgeturile ce fac legătura între butoane, switchuri și sistem esi computer sau telefon. Mai multe detalii aflați de aici și din clipul de mai jos.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×