Coolpad lansează În China modelul S6; primul Dual SIM - Dual Standby 4G din lume

Autor:  | Publicat în:  Coolpad 1.655 ori
<b>Coolpad lansează În China modelul S6; primul Dual SIM - Dual Standby 4G din lume</b>Cei de la Coolpad au lansat astăzi în premieră pe piața din China primul terminal Dual SIM Dual Standby 4G din lume, numit Coolpad S6. Datorită display-ului de 5.95 inch, acest device face parte din categoria phablet-urilor. &nbsp; Coolpad S6 dispune...

Cei de la Coolpad au lansat astăzi în premieră pe piața din China primul terminal Dual SIM Dual Standby 4G din lume, numit Coolpad S6. Datorită display-ului de 5.95 inch, acest device face parte din categoria phablet-urilor.

Coolpad S6 dispune de un display Full HD de 5.95 inch, un procesor quad-core Qualcomm MSM8926 tactat la 1.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și interfața CoolLife UI 5.0. De asemenea, mai avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli și o baterie neînlăturabilă de 2800 mAh.

Coolpad lansează În China modelul S6; primul Dual SIM - Dual Standby 4G din lume

Noul model Coolpad este realizat dintr-o carcasă ultra-slim din aluminiu ce măsoară doar 7.5 mm în grosime și cântărește 169 grame. Coolpad S6 va fi pus la vânzare în China, pe 24 februarie, la un preț de aproximativ 329$.

Coolpad lansează În China modelul S6; primul Dual SIM - Dual Standby 4G din lume

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×