Copy/paste in Windows Phone 7 la inceputul lui 2011

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.135 ori
<b>Copy/paste in Windows Phone 7 la inceputul lui 2011</b>Dupa o perioada in care am aflat si primele pareri ale expertilor despre varianta finalizata a lui Windows Phone 7, iata ca lipsa functiei copy/paste de pe aceasta platforma este unul dintre cele mai regretate aspecte ale softului. Totusi, Arpan Shah,...

Dupa o perioada in care am aflat si primele pareri ale expertilor despre varianta finalizata a lui Windows Phone 7, iata ca lipsa functiei copy/paste de pe aceasta platforma este unul dintre cele mai regretate aspecte ale softului. Totusi, Arpan Shah, director de project management la Microsoft asigura utilizatorii ca functia va sosi pe WP7 la inceputul anului viitor.

Copy/paste va fi implementat printr-o actualizare software, care va aduce pe aceasta platforma si un task manager, multitasking in hub-uri, navigare turn by turn, un clipboard si suport SkyDrive. Windows Phone 7 a primit atat critici, cat si laude in primele recenzii, dar nu putem spune in ce directie inclina balanta deocamdata, parerile fiind impartite in mod egal intre cele doua tabere.

Critica face referire de obicei la lipsa functiilor ce vor sosi la anul, in vreme ce aprecierile pozitive de obicei se refera la interfata inovatoare si la fluiditatea cu care se misca OS-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×