Smartphone-uri 3D, fara ochelari speciali, de la Softbank

1.558 ori
<b>Smartphone-uri 3D, fara ochelari speciali, de la Softbank</b>Compania japoneza Softbank a anuntat recent o noua serie de smartphone-uri 3D, care nu necesita ochelari speciali pentru vizualizarea continuturilor tridimensionale. Pe numele lor Galagos 003SH si 005SH, terminalele sunt inrudite cu e-book reader-ul Sharp...

Compania japoneza Softbank a anuntat recent o noua serie de smartphone-uri 3D, care nu necesita ochelari speciali pentru vizualizarea continuturilor tridimensionale. Pe numele lor Galagos 003SH si 005SH, terminalele sunt inrudite cu e-book reader-ul Sharp Galapagos, facand parte din aceeasi gama de produse.

Softbank afirma ca aceste telefoane cu ecran touch nu au nevoie de ochelari speciali pentru vizualizarea imaginilor 3D, iar dotarile lor includ camere de 9.6 megapixeli si functie de portofel electronic. Handseturile vor fi lansate pe piata in decembrie si trebuie mentionat felul in care au debutat aceste modele: seful Softbank, Masayoshi Son s-a comportat pe scena ca Steve Jobs, folosind si un translator pentru a se face inteles de toti privitorii.

Iata cum a aratat discursul sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×