HTC HD2, cu Windows Phone 7 la bord, acum mai aproape de un ROM finalizat (Video)

2.681 ori
<b>HTC HD2, cu Windows Phone 7 la bord, acum mai aproape de un ROM finalizat (Video)</b>Desi Microsoft anuntase foarte clar si raspicat ca HTC HD2 nu se numara printre modelele cu Windows Phone 7 suportat si ca nu va oferi OS-ul sub forma de actualizare, iata ca terminalul beneficiaza de aceasta platforma printr-un hack al celor de la...

Desi Microsoft anuntase foarte clar si raspicat ca HTC HD2 nu se numara printre modelele cu Windows Phone 7 suportat si ca nu va oferi OS-ul sub forma de actualizare, iata ca terminalul beneficiaza de aceasta platforma printr-un hack al celor de la XDA.cn.

Am mai vazut modele HTC HD2 ruland WP7, odata prin portul lui Tom, de la HTCPedia, care a lucrat doar cu interfata Metro a noului Windows pentru mobil si alta data prin opera developerului Cotulla. Acesta a reusit o portare completa a OS-ului, dar cea mai noua si atractiva varianta este cu siguranta cea creata de XDA.cn si prezentata in clipul de mai jos.

E foarte probabil ca in urmatoarele saptamani sa vedem si un ROM lansat de aceiasi hackeri, sub forma de upgrade binevenit pentru utilizatorii de HTC HD2. Terminalul se transforma incet-incet intr-un model universal, dupa ce a rulat Windows Mobile 6.5, Android printr-o portare si probabil este capabil si sa ruleze iOS printr-un hack reusit.

Acum ca WP7 a fost lansat oficial si in Romania, nu ne mai cramponam de faptul ca trebuie sa achizitionam noile modele de telefoane cu acest OS preinstalat, ci asteptam ROM-urile portate pentru HD2. Sa speram ca nu va fi o asteptare prea lunga.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×