HTC HD2, cu Windows Phone 7 la bord, acum mai aproape de un ROM finalizat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 2.463 ori
<b>HTC HD2, cu Windows Phone 7 la bord, acum mai aproape de un ROM finalizat (Video)</b>Desi Microsoft anuntase foarte clar si raspicat ca HTC HD2 nu se numara printre modelele cu Windows Phone 7 suportat si ca nu va oferi OS-ul sub forma de actualizare, iata ca terminalul beneficiaza de aceasta platforma printr-un hack al celor de la...

Desi Microsoft anuntase foarte clar si raspicat ca HTC HD2 nu se numara printre modelele cu Windows Phone 7 suportat si ca nu va oferi OS-ul sub forma de actualizare, iata ca terminalul beneficiaza de aceasta platforma printr-un hack al celor de la XDA.cn.

Am mai vazut modele HTC HD2 ruland WP7, odata prin portul lui Tom, de la HTCPedia, care a lucrat doar cu interfata Metro a noului Windows pentru mobil si alta data prin opera developerului Cotulla. Acesta a reusit o portare completa a OS-ului, dar cea mai noua si atractiva varianta este cu siguranta cea creata de XDA.cn si prezentata in clipul de mai jos.

E foarte probabil ca in urmatoarele saptamani sa vedem si un ROM lansat de aceiasi hackeri, sub forma de upgrade binevenit pentru utilizatorii de HTC HD2. Terminalul se transforma incet-incet intr-un model universal, dupa ce a rulat Windows Mobile 6.5, Android printr-o portare si probabil este capabil si sa ruleze iOS printr-un hack reusit.

Acum ca WP7 a fost lansat oficial si in Romania, nu ne mai cramponam de faptul ca trebuie sa achizitionam noile modele de telefoane cu acest OS preinstalat, ci asteptam ROM-urile portate pentru HD2. Sa speram ca nu va fi o asteptare prea lunga.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×