Cosmote aduce În România telefonul Alcatel One Touch X'Pop, pune accentul pe ușurință de utilizare

2.595 ori
<b>Cosmote aduce În România telefonul Alcatel One Touch X'Pop, pune accentul pe ușurință de utilizare</b>Cosmote România începe luna iulie anunțând noul terminal Alcatel One Touch X&#39;Pop, care iese în evidență prin ușurință sa de utilizare. Avem de-a face cu un handset cu Android 4.1 Jelly Bean la bord și un procesor dual core de 1 GHz. &nbsp;...

Cosmote România începe luna iulie anunțând noul terminal Alcatel One Touch X'Pop, care iese în evidență prin ușurință sa de utilizare. Avem de-a face cu un handset cu Android 4.1 Jelly Bean la bord și un procesor dual core de 1 GHz.

Acest telefon este "gata pentru folosire", având deja instalate cele mai populare aplicații de social media, streaming de conținut sau comunicare. în spatele acestui nou venit se afla o cameră de 5 megapixeli, cu filtre foto, mod panoramic, captura video 720p și detectare zâmbet. Alcatel One Touch X'Pop folosește o memorie internă de 4 GB, plus 512 mb RAM și dispune și de un slot microSD, pentru încă 32 GB.

Alcatel One Touch X'Pop

Bateria să este o unitate Li-Ion de 1800 mAh, care asigură 16 ore de convorbiri în rețeaua 2 GB și 8.5 ore în 3G. Noul model Alcatel este disponibil în România în exclusivitate prin Cosmote și Germanos, la prețul de 649 lei fără abonament sau 1 leu cu abonament Cosmote Smart XL. Acest abonament are tariful de 37.20 euro pe lună și vine cu 300 de minute naționale și internaționale în zona 1, 2000 de minute în rețea, 2000 de SMS-uri în rețea, 2000 de minute în rețeaua fixă Romtelecom, 300 de MMS-uri în rețea și 1.5 GB trafic de date.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×