Cosmote aduce În România telefonul Alcatel One Touch X'Pop, pune accentul pe ușurință de utilizare

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.538 ori
<b>Cosmote aduce În România telefonul Alcatel One Touch X'Pop, pune accentul pe ușurință de utilizare</b>Cosmote România începe luna iulie anunțând noul terminal Alcatel One Touch X&#39;Pop, care iese în evidență prin ușurință sa de utilizare. Avem de-a face cu un handset cu Android 4.1 Jelly Bean la bord și un procesor dual core de 1 GHz. &nbsp;...

Cosmote România începe luna iulie anunțând noul terminal Alcatel One Touch X'Pop, care iese în evidență prin ușurință sa de utilizare. Avem de-a face cu un handset cu Android 4.1 Jelly Bean la bord și un procesor dual core de 1 GHz.

Acest telefon este "gata pentru folosire", având deja instalate cele mai populare aplicații de social media, streaming de conținut sau comunicare. în spatele acestui nou venit se afla o cameră de 5 megapixeli, cu filtre foto, mod panoramic, captura video 720p și detectare zâmbet. Alcatel One Touch X'Pop folosește o memorie internă de 4 GB, plus 512 mb RAM și dispune și de un slot microSD, pentru încă 32 GB.

Alcatel One Touch X'Pop

Bateria să este o unitate Li-Ion de 1800 mAh, care asigură 16 ore de convorbiri în rețeaua 2 GB și 8.5 ore în 3G. Noul model Alcatel este disponibil în România în exclusivitate prin Cosmote și Germanos, la prețul de 649 lei fără abonament sau 1 leu cu abonament Cosmote Smart XL. Acest abonament are tariful de 37.20 euro pe lună și vine cu 300 de minute naționale și internaționale în zona 1, 2000 de minute în rețea, 2000 de SMS-uri în rețea, 2000 de minute în rețeaua fixă Romtelecom, 300 de MMS-uri în rețea și 1.5 GB trafic de date.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×