Primul telefon Nokia produs in Romania!

1.481 ori
<b>Primul telefon Nokia produs in Romania!</b>Primul telefon mobil Nokia produs la fabrica de la Jucu, judetul Cluj a vazut &ldquo;lumina zilei&rdquo; marti seara, 15 ianuarie 2008. Vestea vine la cateva zile dupa ce va informam ca numarul de angajati al fabricii va fi dublu fata de cel anuntat...

Primul telefon mobil Nokia produs la fabrica de la Jucu, judetul Cluj a vazut “lumina zilei” marti seara, 15 ianuarie 2008. Vestea vine la cateva zile dupa ce va informam ca numarul de angajati al fabricii va fi dublu fata de cel anuntat initial.

Iata si declaratia presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara in legatura cu aceasta premiera: “Am auzit că s-ar fi produs primul telefon mobil Nokia “made in Jucu”, dar nu știu ce model sau altceva. Sper să mi-l vândă mie". Conform lui Nicoara producerea acestui prim terminal reprezinta un semn al faptului ca proiectul Nokia Jucu este in faza terminala, iar productia este pe cale sa inceapa.

Intr-un articol anterior va informam in legaturile cu estimarile Nokia in legatura cu capacitatea de productie a fabricii, si anume 5 telefoane pe secunda. Vom vedea o inaugurare oficiala a fabricii Nokia din judetul Cluj in prima partea a lunii februarie. De remarcat este faptul ca oficialii companiei finlandeze nu au comentat pe seama vestii conform careia s-ar fi produs primul telefon la Jucu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×