Cosmote România adaugă În ofertă iPhone 5s și iPhone 5c

1.610 ori
<b>Cosmote România adaugă În ofertă iPhone 5s și iPhone 5c</b>Noile smartphone-uri iPhone 5s și iPhone 5c sunt disponibile de astăzi în toate magazinele Cosmote alături de abonamentele COSMOTE Free. De asemenea clienții dornici au alternativa de a achiziționa aceste terminale și în 24 rate fără dobândă...

Noile smartphone-uri iPhone 5s și iPhone 5c sunt disponibile de astăzi în toate magazinele Cosmote alături de abonamentele COSMOTE Free. De asemenea clienții dornici au alternativa de a achiziționa aceste terminale și în 24 rate fără dobândă cu ajutorul Cardului Avantaj.

Prețurile lui iPhone 5s și ale lui iPhone 5c pot fi regăsite în tabelul de mai jos. Ambele telefoane sunt compatibile cu noua tehnologie 4G de la Cosmote. Odată cu această lansare, cei de la Cosmote introduc în ofertă și modelul iPhone 4s de 8 GB.

Cosmote România adaugă În ofertă iPhone 5s și iPhone 5c

Acest model este disponibil la prețuri începând cu 799 lei la abonamentul Cosmote Free L încheiat pe 2 ani. Momentan prețurile oferite de către operatorii români la abonament sunt foarte mari, spre deosebire de cele oferite în alte țări unde chiar îți poți permite achiziționarea unui astfel de smartphone. Rămâne de văzut dacă se va schimba ceva în viitor cu privire la acest lucru. Intrarea pe piață a unui nou operator care să ofere prețuri decente ar fi mai mult decât binevenită.

Cosmote România adaugă În ofertă iPhone 5s și iPhone 5c

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×