Vodafone anunță disponbilitatea noilor iPhone 5s și iPhone 5c

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 861 ori
<b>Vodafone anunță disponbilitatea noilor iPhone 5s și iPhone 5c</b>Se pare că de astăzi toți operatorii din România au în portofoliu noile terminale Apple iPhone 5s și iPhone 5c. Acestea sunt disponibile în magazinele atât în magazinele proprii Vodafone, cât și în magazinele partenerilor. &nbsp; iPhone 5s...

Se pare că de astăzi toți operatorii din România au în portofoliu noile terminale Apple iPhone 5s și iPhone 5c. Acestea sunt disponibile în magazinele atât în magazinele proprii Vodafone, cât și în magazinele partenerilor.

iPhone 5s este cel mai performant smartphone produs de Apple. Ca noutăți principale acesta aduce senzorul de amprente Touch ID și o cameră foto îmbunătățită. iPhone 5c este un soi de iPhone 5 din plastic, el fiind disponibil într-o gamă variată de culori.

Vodafone anunță disponbilitatea noilor iPhone 5s și iPhone 5c

Prețul lui iPhone 5s fără abonament este de 749 euro, iar Vodafone recomandă achiziționarea acestuia la prețul de 269 euro cu abonamentul RED 59, ce implică plata unei taxe lunare de 59 euro timp de 2 ani. iPhone 5c este disponibil la un preț de 629 euro fără abonament, iar pentru achiziția acestuia la abonament veți plăti 169 de euro, preț valabil pentru același abonament RED 59. Mai multe detalii despre prețuri puteți găsi pe vodafone.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×