HTC EVO View, o nouă tableta sau un Flyer În varianta CDMA? Debutul său promis pentru CTIA 2011!

1.829 ori
<b>HTC EVO View, o nouă tableta sau un Flyer În varianta CDMA? Debutul său promis pentru CTIA 2011!</b>Odată cu încheierea evenimentelor MWC 2011 și CeBIT 2011, a venit din nou rândul americanilor, care ne vor împărtăși cele mai tari inovații ale momentului la CTIA Wireless. O sursă a celor de la Engadget afirma recent că am putea vedea o nouă...

Odată cu încheierea evenimentelor MWC 2011 și CeBIT 2011, a venit din nou rândul americanilor, care ne vor împărtăși cele mai tari inovații ale momentului la CTIA Wireless. O sursă a celor de la Engadget afirma recent că am putea vedea o nouă tableta HTC în cadrul acestui show. Este vorba despre HTC EVO View, cel mai probabil o variantă CDMA de HTC Flyer.

HTC nu a făcut o impresie strălucită în Barcelona, la MWC 2011, prezentând terminale cu procesoare de anul trecut și 2 telefoane axate strict pe Facebook, asta în vreme ce prima sa tabletă nici măcar nu rula Honeycomb. CTIA nu se va baza doar pe HTC și aflăm că și Samsung va fi prezent la show prin intermediul lui Nexus S 4G, o posibilă variantă a primului smartphone Android 2.3 cu WiMAX la bord.

Există și informații despre un HTC EVO 3D, aparent un urmaș cu ecran/camera 3D al lui HTC EVO 4G, asta dacă zvonurile captate de Engadget sunt adevărate. Până ce vom afla identitatea reală a lui HTC EVO, iată tableta Flyer în acțiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×