Vânzările de BlackBerry-uri cresc la nivel internațional; 92% din creștere În afara Statelor Unite

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.210 ori
<b>Vânzările de BlackBerry-uri cresc la nivel internațional; 92% din creștere În afara Statelor Unite</b>După realizarea raportului trimestrial RIM cu câteva zile în urmă, producătorul canadian de BlackBerry-uri a ajuns la concluzia că 92% din creșterea în vânzări a acestor terminale provine din afara Statelor Unite. SUA, Marea Britanie și Canada...

După realizarea raportului trimestrial RIM cu câteva zile în urmă, producătorul canadian de BlackBerry-uri a ajuns la concluzia că 92% din creșterea în vânzări a acestor terminale provine din afara Statelor Unite. SUA, Marea Britanie și Canada generează 56% din veniturile RIM, în condițiile în care doar Statele aduc 34% din profit.

și fiindcă tot am menționat BlackBerry-urile, trebuie să menționăm că avem chiar unul în teste, modelul Torch, pentru care vom publica o recenzie video în curând. Revenind la statisticile RIM, aflăm că profitul adus de terminalele canadienilor în SUA a crescut cu 13% față de anul trecut (de 1.65 miliarde de dolari la 1.87). Per total, veniturile companiei au crescut cu 89% în acest an, sau mai bine zis cu 2.6 miliarde de dolari.

Suntem curioși ce efect va avea lansarea tabletei BlackBerry PlayBook la nivel internațional, mai ales când va fi disponibilă și varianta sa 3G/4G... Trebuie totuși amintit că prețul său este destul de mare, iar terminalul este destinat mediilor corporate/business, care ar putea fi deja acaparate de HP Slate sau iPad, eventual așteptând viitorul PalmPad.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×