7 noi telefoane BlackBerry gata de lansare! Bold Touch 9900 vedeta seriei

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.892 ori
<b>7 noi telefoane BlackBerry gata de lansare! Bold Touch 9900 vedeta seriei</b>Numărul 7 nu este doar unul sfânt și folosit de David Beckham drept nume pentru noul său născut, ci și numărul de noi telefoane BlackBerry pe care le vom vedea în urmatoarea perioadă. Astfel, RIM a anunțat recent prin persoana co-CEO-ului Jim...

Numărul 7 nu este doar unul sfânt și folosit de David Beckham drept nume pentru noul său născut, ci și numărul de noi telefoane BlackBerry pe care le vom vedea în urmatoarea perioadă. Astfel, RIM a anunțat recent prin persoana co-CEO-ului Jim Basillie că firma canadiană va lansa în perioada următoare 7 terminale BlackBerry.

De la același Basillie aflăm că noile smartphone-uri se vor succeda rapid, sosind la interval de câteva săptămâni și unele chiar lansate la pachet. Unul dintre modelele lansate în această vară este BlackBerry Bold 9900, cunoscut și drept 9930 în versiunea sa CDMA. Handsetul este un Bold în toată regulă, combinând o tastatură QWERTY frontală comodă cu un display touch de 2.8 inchi și un procesor de 1.2 GHz.

Printre noii veniți se mai numără și BlackBerry 9860, zis și Monaco sau Monza, pe care l-am tot văzut în ultima vreme filmat în clipuri hands on din Asia. și acest terminal adopta un procesor de 1.2 GHz și va rula BlackBerry 7 ca și modelul Bold 9900. Până la numărul de 5 noi produse mai completăm cu modelul BlackBerry 9850, Torch 9810 și Curve 9360, despre care am mai auzit până acum.

Cum rămâne cu cele două modele rămase? Unul dintre ele ar putea fi Bold 9790, în vreme ce telefonul celălalt poate fi chiar Bold 9930, de fapt tot 9900 cu alte opțiuni de conectivitate. Va reveni RIM în forță după o perioadă lipsită de lansări de terminale inovatoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×