Cota de piață a lui Windows 8 este În continuă creștere; investiții de 405 milioane de dolari În următoarea perioadă

Autor:  | Publicat în:  Statistici 1.023 ori
<b>Cota de piață a lui Windows 8 este În continuă creștere; investiții de 405 milioane de dolari În următoarea perioadă</b>Potrivit unui raport realizat zilele trecute, Windows Phone 8 este sistemul de operare cu cea mai mare rata de creștere, cu un procent de 275%, de asemenea NetMarketShare afirmă că Windows 8 deține 9.25% din piața desktop-urilor. &nbsp; Această...

Potrivit unui raport realizat zilele trecute, Windows Phone 8 este sistemul de operare cu cea mai mare rata de creștere, cu un procent de 275%, de asemenea NetMarketShare afirmă că Windows 8 deține 9.25% din piața desktop-urilor.

Această cotă de piață de 9.25% este împărțită astfel: 1.72% pentru Windows 8.1 și restul de 7.53% aparține versiunii de bază Windows 8. Cu toate acestea, Win 7 și Win XP sunt cele care sunt primele în top, cu o cotă de piață de 46.42%, respectiv 31.24%. în total, Windows deține 90.66% din piața sistemelor de operare pentru desktop-uri. Cei de la Apple sunt următorii cu un procent de numai 7.73%.

Planul Microsoft este acela de a vinde un număr de 16 milioane de device-uri în perioada sărbătorilor, de asemenea ei plănuiesc și înlăturarea barierelor pe care sistemele de operare le-au creat, vorbim despre Windows 8, Windows RT și Windows 8.1. Un procent de 20% din pc-urile care se vor vinde de sărbători vor veni cu Windows 8.1, în timp ce restul de 80% vor avea Windows 8. Potrivit unor raporturi, Microsoft va oferi comercianților kit-uri de upgrade USB la Windows 8.1. Compania plănuiește să investească 405 milioane de dolari pentru a finanța noua creație și pentru campania de promovare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×