Crăiasa Zăpezii are talia de 7.1 mm: Motorola Droid RAZR acum și În varianta albă

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.330 ori
<b>Crăiasa Zăpezii are talia de 7.1 mm: Motorola Droid RAZR acum și În varianta albă</b>Dacă tot suntem în luna decembrie, haide măcar să împodobim telefoanele cu o carcasă "ninsă", ca tot străzile sunt lipsite de zăpadă... In acest moment avem în teste un HTC Sensation XL de culoare albă și tocmai am terminat testele la un...

Dacă tot suntem în luna decembrie, haide măcar să împodobim telefoanele cu o carcasă "ninsă", ca tot străzile sunt lipsite de zăpadă... In acest moment avem în teste un HTC Sensation XL de culoare albă și tocmai am terminat testele la un Motorola Droid RAZR negru, deci cum v-ar suna un RAZR alb?

Motorola plănuiește să lanseze în această lună și o variantă albă a celui mai subțire smartphone din SUA și Europa, Droid RAZR. Specificațiile rămân identice, deși personal tânjesc după varianta chineză de RAZR, aceea cu camera de 13 megapixeli și ecran HD. Prețul "albei ca zăpada" va fi de 299.99 dolari cu abonament pe 2 ani, cel puțin în SUA, în vreme ce la noi îmi imaginez că va gravita tot în jurul valorii de 2700 de lei la liber.

Vă reamintesc că acesta este un smartphone LTE, dotat cu procesor dual core OMAP 4430 de 1.2 GHz, camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p la 30 fps și display qHD de 4.3 inchi. Varianta originală de RAZR a fost lansată în noiembrie și oferă 16 GB memorie internă, un design elegant, 1 GB RAM și un spate din kevlar. Pe final o întrebare: cum preferați smartphone-urile - pe culori închise sau deschise? și de ce?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×