Hickery Music, o aplicație realizată de români, care scanează profilul de Facebook și știe exact ce muzică preferi

867 ori
<b>Hickery Music, o aplicație realizată de români, care scanează profilul de Facebook și știe exact ce muzică preferi</b>Iată că mai apar inițiative interesante și startupuri și în România, iar azi ne oprim asupra lui Hickery Music, creat de doi foști olimpici la informatică. E vorba despre Mircea Dima și Florian Marcu, care au în spate internshipuri la Twitter...

Iată că mai apar inițiative interesante și startupuri și în România, iar azi ne oprim asupra lui Hickery Music, creat de doi foști olimpici la informatică. E vorba despre Mircea Dima și Florian Marcu, care au în spate internshipuri la Twitter și Facebook și care au creat soluția de mai sus pentru a scana profilul de Facebook din punct de vedere muzical.

E vorba aici despre o aplicație care aranjează într-un playlist toată muzica pe care ai postat-o până acum pe rețeaua de socializare. în plus veți primi și recomandări în funcție de preferințe, iar Hickery Music își ia numele de la "hickery", adică "cool" sau "șmecher" în engleză. Aplicația are o secțiune Favorites, adică o colectie cu like-urile și share-urile utilizatorului curent, care permite ascultarea tuturor melodiilor la care ați dat like sau share pe Facebook.

Hickery Music, o aplicație realizata de romani, care scanează profilul de Facebook și știe exact ce muzica preferi

Apoi există secțiunea Discover, care oferă recomandări personalizate în funcție de gusturile utilizatorului. Se poate crea și propriul playlist, iar în spatele aplicației se ascunde un algoritm care culege toate like-urile și share-urile de pe Facebook. Hickery ar putea să recomande și filme, știri, locații și clipuri video, dar creatorii săi au rămas la aspectul muzica deocamdată.

Cum vi se pare acest proiect autohton?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×