Pentagonul ia lecții de organizare de la Apple, Împrumută și specialiști IT

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.511 ori
<b>Pentagonul ia lecții de organizare de la Apple, Împrumută și specialiști IT</b>Apple a devenit un model de afaceri și de organizare în ultimii ani, astfel că până și Pentagonul dorește să ia lecții de la gigantul din Cupertino. Astfel, aflăm că vicesecretarul Ministerului Apărării din SUA a anunțat angajarea unor...

Apple a devenit un model de afaceri și de organizare în ultimii ani, astfel că până și Pentagonul dorește să ia lecții de la gigantul din Cupertino. Astfel, aflăm că vicesecretarul Ministerului Apărării din SUA a anunțat angajarea unor manageri din sectorul IT în cel militar.

Pe numele său William Lynn III, acesta a oferit ca exemplu Apple, care are nevoie de doar 24 de luni pentru a realiza un proiect, în vreme ce Pentagonul are nevoie de 81 de luni. Mai aflăm și că în timpul în care autoritatea militară încearcă să obțină autorizarea pentru a realiza un proiect, Apple va fi realizat deja un produs, cu aportul gurului Steve Jobs.

Astfel se atestă încă o dată succesul producătorului lui iPhone și iPad și începem să ne întrebăm dacă nu se va implica și Apple în dezvoltarea de aplicații militare sau chiar hardware de acest gen. Deja știm că Motorola produce echipamente de telecomunicații militare, iar chipurile consolei PlayStation pot fi folosite pentru a ghida rachete, cu câteva modificări.

Oare ce s-ar putea realiza cu tehnologia Apple în segmentul militar?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×