Criza de pe Wall Street afecteaza producatorii si operatorii de telefonie

1.092 ori
<b>Criza de pe Wall Street afecteaza producatorii si operatorii de telefonie</b>Producatorii de telefoane mobile si operatorii risca sa piarda mii de clienti importanti, pe masura ce criza financiala globala se agraveaza si afecteaza bancile mondiale. Analistii afirma ca succesul companiei RIM, producatorul lui BlackBerry depinde cel...

Producatorii de telefoane mobile si operatorii risca sa piarda mii de clienti importanti, pe masura ce criza financiala globala se agraveaza si afecteaza bancile mondiale.

Analistii afirma ca succesul companiei RIM, producatorul lui BlackBerry depinde cel mai mult de viitorul firmelor de pe Wall Street. In cel mai rau caz, 40.000 de angajati si-ar putea pierde slujbele, cele mai afectate companii find RIM, Palm, HTC si HP. Producatorii de telefoane mobile vor intensifica competitia pentru a obtine o cota de piata mai mare, pe masura ce cererea publicului scade in Europa si SUA, din cauza problemelor economice.

Operatorii spera sa recupereze pierderile prin intermediul telefoanelor mobile high end, oferite acum la preturi mai avantajoase si cu abonamente mai scumpe pentru a atrage clientii. Piata telefoniei mobile va creste cu 10% la nivel global in acest an, impulsionata de vanzarile mari de telefoane din tarile in curs de dezvoltare, cum este cazul Indiei. RIM a avut un an 2008 de succes, vanzand 5.6 milioane de BlackBerry-uri doar in ultimul trimestru, asta in vreme ce Nokia incearca sa intre pe piata handseturilor cu email, vanzand doar 2 milioane de telefoane din seria E, in cel de-al doilea trimesttru al anului, sub 2% din totalul de vanzari ale finlandezilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×