CSR combina Bluetooth, GPS si radio FM intr-un singur chip

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 998 ori
<b>CSR combina Bluetooth, GPS si radio FM intr-un singur chip</b>Inginerii au descoperit o noua metoda de a integra suport Bluetooth, eGPS si radio FM pe un singur chip, reducand consumul energetic si imbunatatind calitatea audio pentru piata handsfree, aflata in plina crestere. Creat de catre cei de la CSR, BlueCore7...

Inginerii au descoperit o noua metoda de a integra suport Bluetooth, eGPS si radio FM pe un singur chip, reducand consumul energetic si imbunatatind calitatea audio pentru piata handsfree, aflata in plina crestere.

Creat de catre cei de la CSR, BlueCore7 integreaza Bluetooth 2.1 + EDR, Bluetooth cu consum scazut, eGPS si tehnologii radio pe un singur chip. Astfel va scadea consumul, marimea, costul si complexitatea procesului de implementare a mai multor tehnologii pe un telefon mobil. Bluetooth este cea mai de succes tehnologie wireless la ora actuala, cu o rata de prezenta pe handseturi de 55 pana la 60% in 2008. BlueCore7 include si codecul audio AuriStream, care ofera o calitate deosebita la apelurile pe liniile fixe.

Acelasi chip va permite utilizatorilor sa faca streaming FM de pe un handset pe o pereche de casti Bluetooth. Combinand un receptor si transmitator FM radio cu Bluetooth, designerii de telefoane pot folosi mai putin spatiu, mai putine componente si vor reduce costurile procesului de productie a handseturilor. BlueCore7 va intra in productia de masa incepand cu cel de-al patrulea trimestru al acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×