Gigabyte anunta o serie de noi super terminale mobile

1.482 ori
<b>Gigabyte anunta o serie de noi super terminale mobile</b>GSmart (brandul de telefonie mobila a celor de la Gigabyte) a sosit cu un arsenal de noi telefoane Windows Mobile la showul Computex din Taipei. Cel mai important handset este cu siguranta Gigabye GSmart MS808. MS808 soseste cu functii TV, pe care orice...

GSmart (brandul de telefonie mobila a celor de la Gigabyte) a sosit cu un arsenal de noi telefoane Windows Mobile la showul Computex din Taipei. Cel mai important handset este cu siguranta Gigabye GSmart MS808.

MS808 soseste cu functii TV, pe care orice fan le-ar adora. Astfel, terminalul suporta standardele TV DVB-H, T-DMB si ISDB-T si include GPS si Windows Mobile 6.1. Procesorul sau este un Marvell PXA310 de 624 MHz, iar Gigabyte GSmart MS808 poseda si un display de 2.8 inchi pe masura capacitatilor sale TV. GSmart MS808, ca majoritatea modelelor GSmart lansate in acest an soseste cu noua interfata SmartTouch si aplicatii bazate pe G-Sensor, ideale pentru jocuri si aplicatii multimedia.

Gsmart 808

In cadrul Computex au fost lansate si modelele Gigabyte GSmart MS802, inlocuitorul lui GSmart MS800 si GSmart MW702. Primul soseste cu suport 3G si include un procesor de 520 MHz, iar terminalul ruleaza Windows Mobile 6 Professional si suporta WiFi. MW702 are aceleasi specificatii, dar este versiunea EDGE a handsetului. Ultimul, dar nu cel din urma, terminalul Gigabyte GSmart MS820 a sosit de asemenea in cadrul showului Computex cu suport 3G, display de 2.8 inchi, procesor de 520 MHz si OS Windows Mobile Professional 6.1. Pe lista sa de dotari se afla si o camera de 3 megapixeli, iar cu aceleasi specificatii soseste si terminalul MW720, versiunea EDGE a lui MS820.

Gsmart 820

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×