Nokia Mc36, combinatie dintre Nokia 3650 si modelul 6630

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.559 ori
<b>Nokia Mc36, combinatie dintre Nokia 3650 si modelul 6630</b>Telefonul concept din imaginea urmatoare este probabil cel mai aratos al acestei primaveri, apartinand designerului Mohamad Moraa 'D, din Iran. Cu toate ca logo-ul seriei Nokia Mc aminteste de cel al rapperilor "G Unit", iar aceasta serie nu exista inca,...

Telefonul concept din imaginea urmatoare este probabil cel mai aratos al acestei primaveri, apartinand designerului Mohamad Moraa 'D, din Iran.

Cu toate ca logo-ul seriei Nokia Mc aminteste de cel al rapperilor "G Unit", iar aceasta serie nu exista inca, designerul si-a luat inima in dinti si a creat un telefon total diferit de ceea ce vedem astazi in line-up-ul Nokia. Mc36 este un hibrid intre Nokia 3650 si versiunea 6630, incluzand o camera de 3.1 megapixeli, dar si o camera VGA destinata videoconvorbirilor. Astfel, putem spune ca avem de-a face cu un telefon 3G, pe a carui lista de specificatii regasim si un difuzor si blitz pentru camera principala.

Tastatura telefonului este interesanta, fiind o combinatie dintre cea tipica pentru un smartphone si un keypad normal. Totusi, nu stim cat de functionala poate fi o astfel de dispunere a tastelor, dar la urma urmei, telefonul este doar un concept si ne incanta, in special prin design. Nu stim daca vom vedea vreodata pe piata modelul Mc36 sau daca Nokia va mai produce terminale mobile cu un astfel de look "rotunjit".

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×