Cu telecomanda Într-o mână, cu telefonul/tableta În alta; Publicul se uită la TV și stă pe terminalele mobile simultan!

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.279 ori
<b>Cu telecomanda Într-o mână, cu telefonul/tableta În alta; Publicul se uită la TV și stă pe terminalele mobile simultan!</b>Un studiu recent al celor de Nielsen arata că tot mai mulți privitori TV au tendința de a mai face ceva în vreme ce se uită la televizor, acel ceva fiind utilizarea unui smartphone sau a unei tablete. Studiul a fost realizat în Germania, Marea...

Un studiu recent al celor de Nielsen arata că tot mai mulți privitori TV au tendința de a mai face ceva în vreme ce se uită la televizor, acel ceva fiind utilizarea unui smartphone sau a unei tablete. Studiul a fost realizat în Germania, Marea Britanie, SUA și Italia, iar rezultatele le vedeti mai jos.

întrebați în legătură cu tendința de utilizare din ultimele 30 de zile, 88% dintre posesorii de tablete din SUA și 86% dintre posesorii de telefoane au afirmat că își folosesc terminalul în vreme ce se uită la TV cel puțin o dată. Cei din Marea Britanie au înregistrat un procent de 80% pentru tablete și 78% pentru smartphone-uri. Aici apar doi factori: faptul că te uiți la televizor din pat de exemplu, deci e mai comod să stai pe telefon/tableta și apoi sunt și reclamele, unele chiar lungi, care îți lasă destul timp și pentru altele, cum ar fi să intri pe telefonul mobil să verifici scorurile la meciuri, ce produse mai au retailerii sau ce a mai scris bloggerul preferat.

în schimb, în Italia și Germania 29% dintre utilizatori au afirmat că niciodată nu au folosit o tabletă în vreme ce se uitau la TV, și 34% dintre italieni nu au folosit niciodată un smartphone în vreme ce vizionau un program TV. Un lucru e sigur: suntem în epoca multitasking-ului și dacă suntem posesori de PC, laptop, tableta și smartphone ne vom regăsi într-un paradox informațional, în care avem prea multe ecrane, prea multă informație și prea puțin timp/mâini/ochi să le asimilăm.

Cu telecomanda Într-o mână, cu telefonul/tableta În alta; Publicul se uită la TV și stă pe terminalele mobile simultan!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×