NVIDIA Tegra 4 la orizont

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 943 ori
<b>NVIDIA Tegra 4 la orizont</b>Nu se știu detaliile oficiale legate de Tegra 4 și mai ales că Tegra 3 a debutat în urmă cu 5 - 6 luni. Prima tabletă bazată pe procesorul quad-core dezvoltat de NVIDIA a fost ASUS Transformer Prime și în România se vinde din ianuarie 2012. HTC...

Nu se știu detaliile oficiale legate de Tegra 4 și mai ales că Tegra 3 a debutat în urmă cu 5 - 6 luni. Prima tabletă bazată pe procesorul quad-core dezvoltat de NVIDIA a fost ASUS Transformer Prime și în România se vinde din ianuarie 2012. HTC One X urmează a fi primul smartphone cu Tegra 3 și de săptămâna aceasta intră în stocurile magazinelor și operatorilor de telefonie din țara noastră.

Se fac planurile pentru Tegra 4 ce va avea la bază tot un quad-core cu viteze cuprinse între 1.2 și 2 GHz. Marea noutate ar fi dată de faptul că va suporta și conectivitate LTE. Tegra 3 nu poate integra și LTE, de aceea în SUA s-a ajuns ca HTC One X să fie comercializat cu hardware-ul de pe HTC One S.

CEO-ul NVIDIA, Jen-Hsun Huang, a afirmat că vom avea câte un procesor nou din seria Tegra în fiecare an. Procesorul Tegra 4 este plauzibil. Și când mă gândesc că abia în 2011 au debutat o sumă de tablete și câteva telefoane cu Tegra 2, s-a ajuns să vorbim de Tegra 3 și nici nu s-a lansat primul telefon cu Tegra 3 că deja ne gândim la Tegra 4.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×