iPhone de 8GB cu 124 de euro mai ieftin in Marea Britanie

1.330 ori
<b>iPhone de 8GB cu 124 de euro mai ieftin in Marea Britanie</b>Conform revistei Stuff, operatorul britanic O2 va da replica celor de la T-Mobile, care au ieftinit iPhone-ul in Germania. Noua oferta O2 include evident un iPhone, de data aceasta la un pret cu 124 de euro mai mic decat cel anterior. Vorbim evident...

Conform revistei Stuff, operatorul britanic O2 va da replica celor de la T-Mobile, care au ieftinit iPhone-ul in Germania. Noua oferta O2 include evident un iPhone, de data aceasta la un pret cu 124 de euro mai mic decat cel anterior.

Vorbim evident despre varianta de 8GB si despre o oferta care se aplica doar in Marea Britanie, indiferent de abonamentul pe care il alegeti. Asta, spre deosebire de T-Mobile care obliga clientii sa cumpere iPhone-ul la pret redus impreuna cu un singur tip de abonament, cel mai scump, Complete XL. Versiunea de 16GB va costa in continuare 329 de lire sterline, dar exista un plan de recompensare a celor care au cumparat deja iPhone-uri de 8GB mai scumpe.

Astfel, orice cumparator britanic al unui iPhone de 8GB in ultima luma va primi un voucher de 124 de euro "Ultimate Price Promise". Inainte sa vedem o invazie a clientilor care isi ridica voucherele, trebuie sa mentionam ca oferta expira in iunie, deci mai este destul timp pentru a beneficia de voucher. Mutarea aminteste de cupoanele cadou de 100 de dolari, pe care Steve Jobs si Apple le ofereau la prima scadere de pret a lui iPhone celor care cumparasera versiunea mai scumpa in SUA.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×