Cum ar putea arăta Xiaomi Pocophone F2? Celebrul designer Benjamin Geskin ne dezvăluie un concept interesant

968 ori
<b>Cum ar putea arăta Xiaomi Pocophone F2? Celebrul designer Benjamin Geskin ne dezvăluie un concept interesant </b>Printre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut l-am avut și pe Xiaomi Pocophone F1, un adevărat flagship killer care a reușit să se strecoare chiar și în topurile 10 de final de an ale redactorilor Mobilissimo, dar și în topul cititorilor

Printre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut l-am avut și pe Xiaomi Pocophone F1, un adevărat flagship killer care a reușit să se strecoare chiar și în topurile 10 de final de an ale redactorilor Mobilissimo, dar și în topul cititorilor. Acum în 2019 așteptăm lansarea unui model succesor care ar putea oferi upgrade-uri atât la nivel hardware, cât și pe partea de design acolo unde nu a stat prea bine varianta inițială. 

Xiaomi Pocophone F2

O idee despre cum ar putea arăta Xiaomi Pocophone F2 ne facem pe seama unei randări concept create de către celebrul designer Benjamin Geskin și dezvăluită pe Twitter. Din prima observăm faptul că Geskin s-a inspirat de la Xiaomi Mi Play pentru această randare, fiind preluate multe elemente de design.

Este o abordare mai finisată și printre lucrurile remarcate se numără ecranul cu decupaj "picătură de apă" în zona superioară, camera duală din spate plasată vertical în colț, scanner-ul de amprente din spate și butoanele fizice de volum, respectiv cel power. Logo-ul POCO se remarcă la baza panoului spate și un detaliu neclar este dacă avem parte de o carcasă din sticlă sau tot din policarbonat.

Acum rămâne de văzut dacă Xiaomi are în plan o lansare mai timpurie a modelului succesor Pocophone, sau dacă va debuta tot prin toamnă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×