Samsung Galaxy S9 a debutat în România printr-un eveniment local fastuos, cu un concert al unei trupe via AR Emoji

1.508 ori
<b>Samsung Galaxy S9 a debutat în România printr-un eveniment local fastuos, cu un concert al unei trupe via AR Emoji</b>Exact cum era de așteptat și lansarea lui Samsung Galaxy S9 pe plan local a fost una fastuoasă, asta după ce anul trecut modelul Galaxy S8 debuta într-un decor de gală la Casa Poporului. Acum am participat la un eveniment organizat în cadrul unui

Samsung ştie să facă lansări fastuoase, asta e sigur. Pe vremea lui Samsung Galaxy S4 flagship-ul venea cu elicopterul la lansare, Galaxy S5 a sosit la Intercontinental la unul din ultimele etaje, iar Galaxy S6 a debutat într-o club care arată ca un cub de sticlă în zona Floreasca. Galaxy S7 a văzut lumina zilei în Fratelli, iar Galaxy S8 la Casa Poporului. Aseară a debutat Galaxy S9 în România, la Faces Club, în zona Piaţa Presei şi am fost acolo să luăm pulsul Samsung România şi să vedem cum întâmpină Samsung sosirea locală a flagship-ului.

Lansare Samsung Galaxy S9 în România

Cu telefonul am luat deja contact chiar dinainte de MWC 2018, apoi imediat după l-am şi scos din cutie în varianta Samsung Galaxy S9+. Sub numele "The Camera Reimagined" evenimentul de aseară a consfinţit sosirea terminalului pe plan local. În magazine ajunge pe 16 martie, iar cei care au făcut precomandă în timp util, la Orange România dar şi la câţiva retaileri îl pot avea şi 7 zile mai devreme.

Lansare Samsung Galaxy S9 în România

La evenimentul de lansare au participat peste 500 de persoane, printre care parteneri, reprezentanţi ai retailerilor şi operatorilor, bloggeri, oameni de la televiziuni, celebrităţi, vloggeri şi jurnalişti. Am văzut acolo pe Răzvan Exarhu, Selly, Victoria Giorgiana, oameni de la TVR şi ProTV, un oficial Telekom, pe Mihai Pătrașcu de la evoMAG.ro şi câţiva muzicieni.

Lansare Samsung Galaxy S9 în România

Pe scenă au urcat Hun Lee, preşedinte Samsung Electronics România şi Cristian Cojocaru şeful diviziei telecom de la Samsung România, pentru a ne impartai detalii despre noile telefoane. Pe măsură ce aceştia vorbeau pe ecrane laterale uriaşe erau proiectate funcţiile telefoanelor. O scenă uriaşă, un catwalk şi un candelabru impresionant, toate iluminate în culoarea anului, liliachiu au făcut atmosfera specială.

Lansare Samsung Galaxy S9 în România

Noi v-am oferit şansa de a urmări evenimentul în live streaming, atât pe Facebook, cât şi pe YouTube. Cei de la Samsung au deschis show-ul cu un număr de dans şi acrobaţii, piperate cu bătăi la toba live, toate filmate de S9 în Super Slow Motion. În Faces Club au fost organizate zone speciale în care puteai testa această funcţie, într-o baie cu confetti.

Lansare Samsung Galaxy S9 în România

A fost şi o zonă de karaoke AR Emoji şi chiar trupa GOLAN a urcat pe scenă, concertând cu avataruri AR Emoji pentru fiecare membru al său. Exista şi o zonă Super Low Light, o cabină în care puteai vedea cum se descurcă S9 şi S9+ în condiţii de întuneric, simulând luminile oraşului în timpul serii. Samsung Galaxy S9 costă în România 3900 de lei, iar Galaxy S9+ 4400 de lei.

Îi mulțumim lui Gabriel Bobon pentru ajutorul cu filmările :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×