Huawei W1, un nou telefon Windows Phone 8 Își face apariția În imagini de presă

2.211 ori
<b>Huawei W1, un nou telefon Windows Phone 8 Își face apariția În imagini de presă</b>Cu o săptămână în urma ajungeau pe web imagini cu Huawei W1, primul model Windows Phone 8 al producătorul chinez. Astăzi mulțumită contului de Twitter @evleaks putem arunca o privire asupra acestui terminal prin intermediul unei fotografii de...

Cu o săptămână în urma ajungeau pe web imagini cu Huawei W1, primul model Windows Phone 8 al producătorul chinez. Astăzi mulțumită contului de Twitter @evleaks putem arunca o privire asupra acestui terminal prin intermediul unei fotografii de presă ajunse în posesia sa.

Observați că terminalul nu arată deloc rău pentru un model ce se vrea midrange către high end, și zona camerei din spate îmi amintește destul de mult de HTC One X. Există și tentația să spunem că acest model seamănă cu un Lumia, dar personal nu mi se pare că e cazul aici. în afară de versiunea albastră din imagine, acest telefon va mai sosi pe alb, negru și roz. Huawei W1 va fi, după cum am spus un smartphone midrange, cu un display WVGA de 4 inch, un procesor dual core de 1.2 GHz și 512 MB RAM.

Alte dotări includ o cameră frontală VGA, o cameră de 5 megapixeli în partea din spate, 4 GB memorie internă și ar urma să se lanseze în China luna viitoare. Prețul estimat este de 310 dolari, iar terminalul se va vinde deblocat. îl așteptăm și la noi pentru a se bate de la egal cu Nokia Lumia 820.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×