Cum dorește Microsoft să educe publicul În folosirea Windows 8?

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.378 ori
<b>Cum dorește Microsoft să educe publicul În folosirea Windows 8?</b>Windows 8 este o mare schimbare față de Windows 7 & celelalte versiuni mai vechi. în primul rând iese în evidență printr-o nouă interfață. Personal, nu cred că va fi adoptată prea repede de către cei obișnuiți cu Windows 7 și ferestrele...

Windows 8 este o mare schimbare față de Windows 7 & celelalte versiuni mai vechi. în primul rând iese în evidență printr-o nouă interfață. Personal, nu cred că va fi adoptată prea repede de către cei obișnuiți cu Windows 7 și ferestrele specifice. Majoritate din interfața Metro vor selecta Modul Desktop și doar ocazional vor trece pe ecranul de start cu Metro style.

Cel puțin așa se va întâmpla la început. Windows 8 se pregătește de lansarea în piață, a ajuns în faza RTM care precede livrarea către companiile care produc PC-uri cu acest sistem de operare. Pe la mijlocul lui august ne vom putea juca cu varianta finală, versiunea care va semăna 99% cu cea finală.

Atunci când veți instala Windows 8 va apărea un fel de tutorial în imagini legat de modul în care să utilizați noul sistem de operare, locul unde să găsiți aplicațiile de care aveți nevoie. Bara laterală din dreapta joacă un rol important, acolo dați de zona de Setări și celebrul Control Panel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×