Vodafone este lider În ce privește numerele de telefonie mobilă portate din 2008 până În prezent

922 ori
<b>Vodafone este lider În ce privește numerele de telefonie mobilă portate din 2008 până În prezent</b>Vodafone nu mai este numărul 1 pe piața locală de ceva vreme, dar uite că au găsit ocazia să iasă în față cu un comunicat de presă din care reiese, potrivit ANCOM - Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații -...

Vodafone nu mai este numărul 1 pe piața locală de ceva vreme, dar uite că au găsit ocazia să iasă în față cu un comunicat de presă din care reiese, potrivit ANCOM - Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații - că din 2008 până în prezent s-au portat cele mai multe numere de telefon în rețeaua Vodafone.

Vorbim de 186.793 de numere de telefon până la data de 31 iulie. Ar fi fost interesantă o comparație cu Orange și Cosmote. Și declarația CEO-ului Vodafone România:

"Vodafone este operatorul preferat de catre utilizatorii de telefonie mobila din Romania care isi porteaza numarul In alta retea. Ne bucuram ca utilizatorii aleg reteaua noastra, iar acest lucru ne motiveaza sa ne continuam eforturile pentru a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de pe piata"

Prin portabilitatea numerelor se poate păstra numărul indiferent de operatorul la care ești abonat indiferent că folosești un abonament sau o cartelă preplătită.

Credeam că pe primul loc se află Cosmote. Acești au crescut destul de mult în ultimii 4 ani de zile și presupuneam că multe persoane ce aveau număr de Orange sau Vodafone au mers spre Cosmote care avea unele planuri tarifare cu o atracție ceva mai mare, dar uite că Vodafone se poziționează ca no. 1. Oare să fie ecart mare față de Orange și Cosmote?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×