Noi imagini cu Motorola Droid RAZR HD și Sony Xperia SL Își fac apariția

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.474 ori
<b>Noi imagini cu Motorola Droid RAZR HD și Sony Xperia SL Își fac apariția</b>La finalul acestei luni are loc IFA 2012 Berlin, un tech show care ne pregătește pentru o toamnă plină de lansări de terminale mobile. Printre noile terminale pe care le vom vedea în această lună se număra atât Samsung Galaxy Note II, care ar...

La finalul acestei luni are loc IFA 2012 Berlin, un tech show care ne pregătește pentru o toamnă plină de lansări de terminale mobile. Printre noile terminale pe care le vom vedea în această lună se număra atât Samsung Galaxy Note II, care ar urma să debuteze pe 15 august, dar și noi modele Xperia, precum Sony Xperia SL, prezent în imaginea de mai jos.

Motorola RAZR HD părea inițial a fi doar un telefon american, dar se pare va avea și versiune internațională, spre bucuria europenilor. Noul Droid RAZR HD vine cu un capac al bateriei din kevlar și o textură interesantă în partea din spate. Terminalul oferă suport pentru conectivitate LTE și rulează Android 4.0 ICS deocamdată, deci nu primim Jelly Bean pe el. Telefonul va mai sosi cu un ecran 720p, o baterie de 2500 mAh, un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz și 1 GB RAM, plus 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli.

Motorola Droid RAZR HD

Despre Sony Xperia SL știm de puțin timp, dar să nu vă așteptați la cine știe ce schimbare față de Xperia S. Acest model aduce un procesor ușor îmbunătățit, sau poate doar un overclocking față de original. Sony are multe noutăți pregătite pentru conferința sa pre IFA 2012, în vreme ce Motorola ar putea profita de același show pentru a-și anunța noul terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×