Nokia nu Își va muta sediul din Finlanda În SUA... promisiunea vine de la CEO!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 976 ori
<b>Nokia nu Își va muta sediul din Finlanda În SUA... promisiunea vine de la CEO!</b>Primul CEO Nokia care nu este de origine finlandeză, Stephen Elop a promis recent că sediul companiei nu se va muta din Finlanda în SUA, așa cum au afirmat zvonuri recente. Infirmarea acestor speculații a venit de la Reuters, care l-au citat pe...

Primul CEO Nokia care nu este de origine finlandeză, Stephen Elop a promis recent că sediul companiei nu se va muta din Finlanda în SUA, așa cum au afirmat zvonuri recente. Infirmarea acestor speculații a venit de la Reuters, care l-au citat pe actualul CEO Nokia și fost oficial Microsoft, văzut de mulți drept liantul între MS și Nokia.

Zvonurile despre mutarea sediului au ca fundament potențiala achiziție a Nokia de către Microsoft, despre care se tot discută în ultimele luni. Elop a afirmat că atâta vreme cât el va fi CEO al companiei finlandeze o mutare nu este prevăzută, deoarece Helsinki și suburbia Espoo reprezintă casa Nokia și locul de proveniență. Vă reamintesc că în septembrie 2010 Stephen Elop devenea CEO al producătorului seriei Lumia, numit în acest post pentru a frâna picajul în care intrase compania nordică.

Din acel moment și până acum am asistat la anunțul oficial al renunțării la Symbian, trecerea la Windows Phone, închiderea fabricii din România, mii de joburi pierdute în Finlanda și abandonarea lui MeeGo. Deși acest fundal sună amenințător pentru viitorul Nokia, imaginea de fațadă este una de succes, cu vânzări impresionante pentru Lumia 800, sold out în multe țări europene deja și cu campanii strălucitoare de advertising. în spate se întâmplă totuși frământări și un gigant este pe cale de a fi absorbit de colosul software din Redmond... cel puțin așa cred eu și nu numai eu, ci numeroși alți specialiști familiarizați cu situația.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×