Microsoft lanseaza suport Office 2007 pentru Office Mobile

1.499 ori
<b>Microsoft lanseaza suport Office 2007 pentru Office Mobile</b>Iata ca in sfarsit Microsoft s-a decis sa lanseze un update gratuit al lui Office Mobile care adauga aplicatiei suportul pentru fisierele in format Office 2007. Noile formaturi Open XML pentru documentele Word, Excel si Powerpoint reduc marimea...

Iata ca in sfarsit Microsoft s-a decis sa lanseze un update gratuit al lui Office Mobile care adauga aplicatiei suportul pentru fisierele in format Office 2007.

Noile formaturi Open XML pentru documentele Word, Excel si Powerpoint reduc marimea fisierelor, un bonus major daca le descarcati printr-o conexiune GPRS. De asemenea update-ul creste securitatea acestor fisiere, iar in cazul in care sunteti nerabdatori sa purcedeti la download, accesati acest link. Noul update ofera utilizatorilor sansa de a lucra cu fisierele stocate in arhive in format .ZIP, pe langa feature-urile deja mentionate.

De asemenea, exista imbunatatiri aduse vizualizarii tabelelor in Excel si a fost implementat si suportul pentru formatul diagramelor SmartArt. Toate acestea sosesc cu costul unui download destul de mare - 12MB si veti avea nevoie de inca 6MB liberi pe terminalul dumneavoastra dotat cu Windows Mobile 5 sau 6 pentru a instala si rula upgrade-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×