Cum să supraviețuiești În sălbăticie folosind doar un telefon mobil

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.292 ori
<b>Cum să supraviețuiești În sălbăticie folosind doar un telefon mobil</b>Dacă v-aș spune că telefonul mobil va ajuta să supraviețuiți dacă vă rătăciți într-o zonă izolată, ați crede că vorbesc despre GPS-ul sau, sau poate de posibilitatea de apelare. Dar dacă sunteți în junglă amazoniana? Chiar și atunci...

Dacă v-aș spune că telefonul mobil va ajuta să supraviețuiți dacă vă rătăciți într-o zonă izolată, ați crede că vorbesc despre GPS-ul sau, sau poate de posibilitatea de apelare. Dar dacă sunteți în junglă amazoniana? Chiar și atunci telefonul devine util, dar doar dezmembrat, după cum am aflat de la Art of Manliness.

Numeroasele componente ale unui smartphone vă pot salva viața și pot fi uneori chiar mai importante decât un briceag elvețian în rucsac. Pentru început, odată disecat telefonul, îi veți putea folosi stratul reflectorizant de sub ecran pentru a confecționa un soi de oglindă, care va reflecta soarele și ar putea fi văzută de salvamontiști sau alte persoane. Apoi trebuie să aflați că majoritatea difuzoarelor conțin un magnet, iar pe acesta îl puteți folosi pentru orientare. în plus, mai toate telefoanele au fire de mici dimensiuni pe care le puteți magnetiza. Cu un magnet de difuzor și un mic fir puteți crea ușor o busolă.

Cum să supraviețuiești În sălbăticie folosind doar un telefon mobil

Cum să supraviețuiești În sălbăticie folosind doar un telefon mobil

Tot ce trebuie să faceți este frecați firul metalic de magnet de vreo 10 ori și apoi să lăsați firul să plutească în apă sau pe o frunză. Firul se va orienta automat spre nord. Placa de bază a telefonului poate ajunge foarte ușor un instrument de tăiat, iar lista e mult mai lungă de atât și vă invit să o dezbateți pe forumul nostru. Intrebarea e: în astfel de momente ai regreta că sacrifici un Galaxy S III de dragul supraviețuirii?

Cum să supraviețuiești În sălbăticie folosind doar un telefon mobil

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×