Samsung Galaxy Note II vine În octombrie, ar putea folosi un display revoluționar, poate chiar unul flexibil

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.389 ori
<b>Samsung Galaxy Note II vine În octombrie, ar putea folosi un display revoluționar, poate chiar unul flexibil</b>Conform unui site coreean care obține mereu informații în premieră despre Samsung, Galaxy Note II, urmașul faimosului phablet de 5.3 inch ar urma să sosească în luna octombrie. și nu oricum, ci dotat cu un display flexibil, se pare. &nbsp; Noul...

Conform unui site coreean care obține mereu informații în premieră despre Samsung, Galaxy Note II, urmașul faimosului phablet de 5.3 inch ar urma să sosească în luna octombrie. și nu oricum, ci dotat cu un display flexibil, se pare.

Noul terminal se vrea a fi un rival pentru Apple iPhone 5, care ar trebui să sosească tot în octombrie. Inițial Samsung stabilise o lansare pentru Galaxy Note II la finalul anului, dar aceasta a fost mutată special pentru a concura cu noul iPhone. în acest moment producătorul asiatic a pus în producție ecrane mari pentru terminale cu diagonală de peste 5 inch, adică phableturi. în ce privește designul noului Note, acesta va adopta multe din trăsăturile lui Galaxy S III, conform celor în cunostiinta de cauză.

Galaxy Note II va utiliza un ecran bazat pe tehnologia UBP (unbreakable plane), un precursor al display-ului flexibil. Acest ecran subțire va permite o grosime mai scăzută a terminalului, lăsând loc mai mult pentru un procesor performant și o baterie mai mare. în ultimele luni au circulat și zvonuri că Note II va avea un ecran mai mare de 5.3, poate chiar 5.5 inch, plus o carcasă mai rezistentă la șocuri și un procesor quad core. De asemenea, noul produs Samsung va rula Android Jelly Bean.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×