Camera lui Nexus 6P se duelează cu senzorul aflat pe iPhone 6, într-un test de fotografiere în condiții low-light

1.397 ori
<b>Camera lui Nexus 6P se duelează cu senzorul aflat pe iPhone 6, într-un test de fotografiere în condiții low-light</b>Chiar la sf&acirc;rșitul lunii septembrie, Google anunța cu mare fast lansarea a două noi smartphone-uri din gama Nexus, și anume modelele Nexus 5X, respectiv Nexus 6P. După cum aflam la vremea debutului, ambele device-uri &icirc;mpart un senzor foto...

Chiar la sfârșitul lunii septembrie, Google anunța cu mare fast lansarea a două noi smartphone-uri din gama Nexus, și anume modelele Nexus 5X, respectiv Nexus 6P. După cum aflam la vremea debutului, ambele device-uri împart un senzor foto principal de 12.3 megapixeli, cu pixeli de 1.55 microni și deschidere f/2.0.

Acest modul foto a fost ulterior testat și de către DxOmark, echipă profesionistă ce i-a acordat un scor de 84 puncte - cifră ce astfel îi asigură un loc 3 bine meritat în topul celor mai bune smartphone-uri la capitolul cameră foto.

Deși Nexus 6P va ajunge ceva mai târziu în Europa, iată că prin intermediul unui dezvoltator din China avem ocazia să vedem cât de bine se descurcă acest device la capitolul fotografiere. Iar cel mai bun mod de a exemplifica acest lucru, este un test comparativ cu iPhone 6 - device ce are un scor destul de apropiat de 82 puncte.

Rând pe rând, putem vedea diferite fotografii realizate în condiții low-light, și stabili care dintre cele două device-uri a oferit o calitate mai bună la acest capitol. După cum puteți remarca, smartphone-ul superior, sau mai bine zis camera superioară la captura low-light este de departe cea de pe Huawei Nexus 6P.

Aceasta reușește să ofere în primul rând o claritate de invidiat, dar și culori foarte vii, lucru ce nu poate fi spus despre senzorul foto existent pe iPhone 6. În condițiile low-light, acesta captează fotografii cu tentă albicioasă, culorile fiind de asemenea șterse, și zgomotul la un nivel destul de înalt.

Cu toate acestea, nu ni se comunică dacă Nexus 6P se folosește de modul HDR+, funcție ce permite realizarea unor fotografii de top în condiții low-light. De asemenea, ar fi interesant ca Nexus 6P să fie pus la încercare și cu iPhone 6s/6s Plus, telefonul al cărui cameră va avea ceva de spus în acest an pe piață.

Puteți arunca o privire și asupra fotografiilor la rezoluția originală, prin intermediul acestui link pus la dispoziție de către persoana ce a realizat testul foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×