Remote Touch Gamma - controleaza PC-ul tau desktop cu ajutorul telefonului

1.322 ori
<b>Remote Touch Gamma - controleaza PC-ul tau desktop cu ajutorul telefonului</b>Daca sunteti in cautarea unei aplicatii pentru telefonul mobil care sa permita controlarea PC-ului dumneavoastra, Remote Touch Gamma este solutia. Puteti urmari aplicatia in actiune in clipul urmator: Printre functiile lui Remote Touch Gamma se numara...

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii pentru telefonul mobil care sa permita controlarea PC-ului dumneavoastra, Remote Touch Gamma este solutia. Puteti urmari aplicatia in actiune in clipul urmator:

Printre functiile lui Remote Touch Gamma se numara trimiterea si primirea fisierelor de pe PC pe mobil si invers, prin intermediul banalului Drag and Drop. De asemenea, puteti folosi functia copy/paste pentru text de pe PC pe mobil si puteti uploada fisiere fara probleme pe terminalul mobil. Exista si posibilitatea de a programa transferurile de fisiere.

Astfel, daca faceti drag and drop in cazul fisierelor de pe PC, mutandu-le pe Remote Touch Server, iar telefonul nu este pornit, la prima dumneavoastra logare pe Remote Touch, fisierele si clip boardul vor fi automat transferate pe handset. Daca doriti sa scrieti text pe PC si sunteti departe de desktop, puteti folosi modurile de input al textului de pe telefonul mobil.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×