Cutia-surpriza de la Motorola primeşte un unboxing; Cel mai original ambalaj e cel al lui Moto E 2015 (Video)

941 ori
<b>Cutia-surpriza de la Motorola primeşte un unboxing; Cel mai original ambalaj e cel al lui Moto E 2015 (Video)</b>Săptăm&acirc;na trecută aflăm că Motorola va trimite o serie de pachete surpriză către redacţiile tech din toată lumea, &icirc;n dată de 25 februarie. Ei bine, cutiile au sosit şi ele sunt foarte inedite, iar la interior se află noul telefon...

Săptămâna trecută aflăm că Motorola va trimite o serie de pachete surpriză către redacţiile tech din toată lumea, în dată de 25 februarie. Ei bine, cutiile au sosit şi ele sunt foarte inedite, iar la interior se află noul telefon Motorola Moto E 2015. Hai să vedem cum a decurs un unboxing al unei cutii de acest gen, prin intermediul celor de la Unbox Therapy.

Cutia aminteşte de pachetele bundle promoţionale ale jocului Far Cry 4, cu imitaţie de lemn pe carton. Din start se dezvăluie că e vorba despre "The New Moto E". Cutia se desface asemenea unei case de păpuşi şi dezvăluie un fel de încăpere, cu o recepţie şi un fel de reprezentanta în care are loc o prezentare, toate reprezentate sub formă de desene pe carton.

Ideea Motorola a fost: hai să nu facem o conferinţă de presă, ci să desenăm una pe carton. La pachet cu handsetul vine un bumper albastru şi o husă albastră transparenta. Telefonul va costă doar 120 dolari în versiunea 3G sau 150 de dolari în cea LTE şi are o textură plăcută şi aderenta. Moto E 2015 are o ramă înlăturabila, care se poate înlocui pentru o schimbare de look, aşa cum se vede şi în clip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×